Sponsoring

De organisatie van De Westlandse Ride wil niet alleen een geweldig evenement neerzetten, maar vooral een zo groot mogelijk bedrag ophalen voor het goede doel. Daarom zijn we erg blij met de steun van onze sponsoren. Dankzij hun bijdrage is de organisatie van het evenement mogelijk zonder hoge kosten te hoeven maken en doneren we zoveel mogelijk geld aan het goede doel.

Onze hoofdsponsor sinds 2018 is Nature's Pride, importeur van exotische groente en fruit.

Sponsorpakketten – mogelijkheden voor iedereen!

We hebben meerdere sponsorpakketten samengesteld!

Bekijk de mogelijkheden

Sluit net als vele andere bedrijven aan als sponsor van De Westlandse Ride en toon je bedrijf op een mooie manier aan een breed publiek! Daarnaast zorgt je bijdrage ervoor dat onderzoek naar de relatie tussen gezonde voeding en kanker mogelijk wordt gemaakt. Als sponsor mag je ook deelnemen aan een van de onderdelen van de Westlandse Ride, de 24-uurs ride of een van de toertochten.

Past een van deze sponsormogelijkheden niet bij jou? Dan is het ook mogelijk om te sponsoren in natura, door materialen of goederen beschikbaar te stellen tijdens De Westlandse Ride. Uiteraard kan je ook een bedrag doneren. Heb je een (ander) geweldig idee of voorstel, neem dan contact met op met Dennis Beekhuizen, hij bespreek dit graag met je.

Wilt u sponsoren?

Neem dan contact met ons op via info@dewestlandseride.nl 

Dank aan onze sponsoren:

Hoofdsponsor

Gouden hoed

Zilveren hoed

Bronzen hoed

Vriend

Contact

Stichting De Westlandse Ride
De Dintel 47
2673 BC Naaldwijk
KvK 54497442

Stel een vraag