Kick off De Westlandse Ride 2018 bij nieuwe hoofdsponsor

Met nog drie maanden te gaan, geeft De Westlandse Ride op maandag 5 maart de kick off van de derde editie. Vol trots stelt de organisatie van haar nieuwe hoofdsponsor voor: Nature’s Pride uit Maasdijk.

“We zijn heel blij met hun steun, zodat we straks een mooi bedrag kunnen schenken aan het goede doel: de strijd tegen kanker”, aldus voorzitter Paul Franke. “Nature’s Pride is trots om De Westlandse Ride te kunnen ondersteunen. Naast het prachtige doel van deze Ride, zien we het als een mooie sportieve uitdaging om samen als Nature’s Pride team mee te kunnen rijden. Ook hebben we veel respect voor de vele vrijwilligers die De Westlandse Ride mogelijk maken. Laten we er met elkaar voor zorgen dat er een groot bedrag beschikbaar komt voor het goede doel”, aldus CEO Fred van Heyningen.

Plannen
De kersverse hoofdsponsor is op maandag 5 maart meteen gastheer van de kick off van De Westlandse Ride 2018. “Op deze avond heten we renners, vrijwilligers, sponsors en supporters van harte welkom. We blikken nog even terug op 2016 en vertellen graag welke mooie plannen we hebben voor de komende editie op 26 en 27 mei”, vervolgt voorzitter Franke. “Natuurlijk geven we ook toelichting op het goede doel van 2018. Dit jaar willen we namelijk zoveel mogelijk geld inzamelen voor het onderzoek van professor Sillevis naar hersentumoren, verbonden aan het Daniël den Hoed Fonds. Ik hoop op veel steun van renners en supporters uit de regio!”

De kick off op maandag 5 maart vangt om 19. 30 uur aan bij Nature’s Pride, Honderdland 611 in Maasdijk. Graag van tevoren aanmelden via info@dewestlandseride.nl.