Inschrijving De Westlandse Ride 2018 van start

Inschrijving De Westlandse Ride 2018 van start

 

De inschrijving voor De Westlandse Ride 2018 is gestart. De Ride vindt komend jaar voor de derde keer plaats in het weekend van zaterdag 26 en zondag 27 mei 2018. De organisatie is op koers om er een geweldig fietsevenement van te maken.

 

Net als bij de vorige editie zal er in 2018 een 24-uurs estafette zijn voor wielerteams. Aanmelden is nu al mogelijk. “We hopen het aantal van 51 teams in 2016 minimaal te evenaren”, roept voorzitter Paul Franke op. Paul Thoen, coördinator van de 24-uurs rit, laat weten dat er al 16 teams zijn aangemeld. “En vol is vol.”

De recreatieve fietsers kunnen in 2018 meedoen met de vrije toertochten van 28, 50 of 100 km. De start en finish van alle ritten zijn op de Olsthoorn Ranch in Naaldwijk.

 

Website
De nieuwe editie van De Westlandse Ride gaat alvast goed van start met een compleet vernieuwde website. De site is in een modern jasje gestoken door ontwerpbureau Imade. Op www.dewestlandseride.nl vind je alle informatie over het evenement. Via de website kun je direct inschrijven voor de toertochten of een donatie doen. Natuurlijk vind je er ook informatie over het goede doel van De Westlandse Ride: de strijd tegen kanker. De organisatie van De Westlandse Ride werkt hierin samen met Team Westland en zet zich dit jaar in voor onderzoek naar hersentumoren.

Bestuur
Achter de schermen is er meer vernieuwing. Het bestuur wordt sinds augustus 2017 gevormd door voorzitter Paul Franke en bestuursleden Dennis Beekhuizen, Aad van der Valk, Vivian van Rossem, Mariska Sosef en Sandra Vlielander. Zij hebben grootse plannen om er in 2018 een fantastische editie van te maken. “Met hulp van alle vrijwilligers en deelnemers!”, besluit voorzitter Paul Franke.