De Westlandse Ride terug in 2018

De Westlandse Ride, die in mei dit jaar voor de tweede maal plaatsvond, krijgt in 2018 een vervolg. Wielrenners en fietsliefhebbers kunnen dan weer deelnemen aan een 24-uurs estafette en toertochten om zo geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker.

Voorzitter Paul Franke kijkt met zijn bestuur en club vrijwilligers tevreden terug op de editie van 2016. “We hebben samen met de renners en vele vrijwilligers een fantastisch weekend beleefd met een heel hoge opbrengst. De reacties na afloop hebben ons ervan overtuigd dat er een zeker een vervolg moet komen. Die komt er dus in 2018. Door er een tweejaarlijks event van te maken, hebben we voldoende tijd om een topeditie te organiseren. De samenwerking met Team Westland zetten we ook voort. Samen kunnen we een nog sterkere vuist maken tegen kanker.”
Op een feestelijke slotavond van Team Westland werd onlangs de opbrengst van 2016 verdeeld over de goede doelen. Ook De Westlandse Ride was aanwezig om cheques uit te reiken. Franke: “Mede dankzij de inzet van onze vrijwilligers, sponsoren en de renners hebben we de Daniël den Hoed stichting en Inloophuis Carma een mooie financiële ondersteuning kunnen bieden.”