Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over De Westlandse Ride 2018.

Derde Westlandse Ride brengt € 260.000,- op

De derde editie van De Westlandse Ride werd zondag 27 mei afgesloten met een opbrengst van € 260.000,-. Dit enorme bedrag is bestemd voor onderzoek naar hersentumoren, uitgevoerd door de Daniël den Hoed stichting. Maar liefst 68 teams deden mee aan de 24-uurs tocht door het Westland en 1287 fietsers stapten op de fiets voor de Vrije Toertochten.

Lees meer

Het doel: onderzoek naar hersentumoren

Het geld dat dit jaar wordt ingezameld met De Westlandse Ride is bestemd voor het Daniël den Hoed Fonds. Er is gekozen voor een specifiek doel, namelijk het onderzoek naar hersentumoren geleid door professor Sillevis-Smitt. Hij legt samen met onderzoeker Pim French uit wat de plannen zijn.

Lees meer

Twee plekken vrij voor teams in 24 uurs-rit

Sportieve wielrenners die wel van een stevige uitdaging houden, kunnen toch nog meedoen aan de 24 uurs-rit van De Westlandse Ride. Er blijken namelijk nog twee plekken vrij te zijn!

Lees meer

Hét fietsevent voor iedereen

De 24 uurs rit van De Westlandse Ride was binnen een paar weken al vol, dus je zou kunnen zeggen dat de organisatie achterover kan leunen. Niets is minder waar! Naast alle voorbereidingen voor een waanzinnig leuk, sportief en veilig evenement, zijn Mariska Vreugdenhil-Sosef en Vivian van Rossem druk bezig met het Westland te enthousiasmeren voor de vrije toertochten op zondag 27 mei.

Lees meer