Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over De Westlandse Ride.

Voorbereidingen zijn in volle gang

De organisatie is momenteel druk bezig met het voorbereiden van de Westlandse Ride, want de datum van dit fantastische evenement komt steeds dichterbij. Symbolischerwijs is de rode hoed van het Daniël den hoed fonds al overgebracht naar de nieuwe locatie ‘Wielervereninging Westland wil Vooruit’ en ook wij zullen hier dus al over twee en halve maand neerstrijken.

Lees meer

De Westlandse Ride samen met Westland Wil Vooruit over de streep

Het grootste wielerevenement van de regio en de grootste wielervereniging slaan de handen ineen. Volgend jaar, in 2022, zal vierde editie van De Westlandse Ride gehouden worden bij Westland Wil Vooruit. “We zijn heel blij met deze samenwerking”, spreken beide voorzitters Paul Franke (DWR) en Sjaak Buijs (WWV).

Lees meer

De Westlandse Ride naar 2022

Gezondheid en naar elkaar omzien zijn in deze tijd ontzettend belangrijk. Juist daarom hebben we besloten om dit jaar nog geen De Westlandse Ride te organiseren. We gaan ons voorbereiden op een grootse editie in 2022. Dan gaan we er met volle energie tegenaan!

 

Lees meer

De Westlandse Ride 2020 afgelast

Met pijn in ons hart moeten we meedelen dat De Westlandse Ride dit jaar niet door gaat.  Ieders veiligheid en gezondheid in de voorbereiding en tijdens het evenement staat op nummer 1. Juist op dat punt is nu te veel onzekerheid. Daarnaast voelt het in deze heftige tijd zeer ongepast om sponsorgeld op te halen bij bedrijven die zelf in heel zwaar weer zitten. Daarom hebben we besloten om het evenement, dat op 6 en 7 juni zou plaatsvinden, af te gelasten.

 

Lees meer