Inschrijven voor de 24-uurs rit

Doe je ook mee aan De Westlandse Ride 2020 en wil je 24 uur fietsen voor het goede doel? Stel dan een team samen van minimaal 4 en maximaal 8 renners. Let op: er mogen steeds maar 4 teamleden tegelijk van start.

Het inschrijfgeld per team van 4 personen bedraagt € 1000,- (inclusief eten, drinken en slaapplaatsen). Wil je meer teamleden aanmelden (zodat je kunt afwisselen), dan betaal je voor elke renner extra € 100,-. Dit geld is volledig bestemd voor het goede doel. In ruil daarvoor zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring en een volledige verzorging (eten, drinken en slaapplaatsen) voor de deelnemers op onze permanance, de Olsthoorn Ranch in Naaldwijk. Wil je vooraf extra consumptiemunten bestellen? Stuur dan na je inschrijving een mailtje naar info@dewestlandseride.nl

Let op: we kunnen maar een maximaal aantal van 80 teams inschrijven, dus vol is vol! Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail en een factuur met betaalinformatie.  Deelnemers gaan automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Contact

Stichting De Westlandse Ride
De Dintel 47
2673 BC Naaldwijk
KvK 54497442

Stel een vraag