De 24 uur van De Westlandse Ride

Een etmaal rondjes rijden van ±30 km door Westland

Hoogtepunt van De Westlandse Ride is de 24-uurs rit. Teams van getrainde renners rijden een etmaal lang rondjes van zo’n 30 km door het Westland. De start en finish zijn in Honselersdijk, waar de renners ook kunnen eten en rusten. Daar wordt ook de grote finale gehouden met de bekendmaking van de opbrengst van het evenement. Alles draait uiteraard om het goede doel waarvoor we geld inzamelen: de strijd tegen kanker.

Elk team bestaat uit 4 renners en gaat 6 keer van start. Wil je met meer ploegmaten inschrijven om af te wisselen? Dat kan, maar er mogen maximaal 4 teamleden tegelijk rijden. De route van de 24-uurs rit is zo’n 30 km en motorrijders begeleiden de renners in het verkeer. Zij zorgen er ook voor dat de renners in een groep blijven rijden; de gemiddelde snelheid is ± 25 km p/uur en niet harder dan 27 km p/uur. De 24 uur van Westland is namelijk geen wedstrijd, maar vooral een prestatie voor het goede doel.

Samen voltooien we deze sportieve uitdaging!

Adres van de locatie: Broekpolderlaan 14, 2675 LJ Honselersdijk

Wil je ook meedoen?

Op 21 en 22 mei 2022 gaan we weer van start. Wil je ook meedoen? Stel een team samen van minimaal 4 renners en ga alvast in training!

Schrijf je hier in

De route van de 24-uurs rit

Het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Contact

Stichting De Westlandse Ride
De Dintel 47
2673 BC Naaldwijk
KvK 54497442

Stel een vraag